22 September 2017

COPA søger en erfaren og passioneret patentadministrator

COPA søger en erfaren og passioneret patentadministrator

Om os
COPA er et moderne patentfirma med 8 patentrådgivere og 4 patentadministratorer. Vi arbejder i små teams med én patentadministrator og to/tre patentrådgivere, som sammen varetager vores kunders patentporteføljer i Danmark og i udlandet.

Det er et stort ansvar og kræver ekspertviden i EP-, PCT- og DK-formalia, stor selvstændighed, og entusiasme for detaljer og høj kvalitet.

Om dig
Du har mindst 3 års erfaring som patentadministrator, du er nysgerrig og interesseret i altid at holde dig ajour inden for dit felt. Du har en høj professionel stolthed, og du har nemt ved at samarbejde med vores kunder og dine kolleger. Du har lyst til at give en ekstra hånd med, hvis en kollega har brug for det.

Du er positiv og glad og er god til at kommunikere på dansk og engelsk. Og så synes du, patentarbejde er spændende, og du trives med ansvar.

Vi har ikke mange faste rammer, og du vil opleve, at du har stor indflydelse på dine daglige rutiner og opgaver.

Da vi endnu er et forholdsvist lille firma, er det vigtigt, at vi alle bidrager. Du vil derfor også gerne løse opgaver, der ligger uden for rammerne i faget. Det kunne fx være at deltage i at planlægge arrangementer eller skrive nyheder til vores website.

Vi tilbyder
Vores medarbejdere er hele grundlaget for vores firma, og denne filosofi skinner igennem i dagligdagen. Vi tilbyder et entusiastisk og uformelt arbejdsmiljø med de mest inspirerende og passionerede kolleger i branchen, der værdsætter en ligefrem og uformel tone og et stort fagligt og socialt fællesskab.

Vi tilbyder gode personaleforhold, såsom massage- og frokostordning samt en god sundhedsforsikring og pension.

Vi har en lille og flad organisation og lægger vægt på, at alle kan være med til at påvirke firmaets udvikling.
 
Kontakt
Vil du høre mere om jobbet, kan du kontakte Tina Rytter på tr@copenhagenpatents.com eller telefon: 40180052. Send din ansøgning med CV til Tina Rytter på ovennævnte e-mail hurtigst muligt. Vi vil indkalde til samtaler løbende.
 
 
COPA Copenhagen Patents er et moderne patentfirma med inspirerende og passionerede medarbejdere. Du kan læse meget mere om os her: www.copenhagenpatents.com.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.